quarta-feira, 29 de abril de 2009

BCP É O ARRASTÃO DA NOSSA ECONOMIA...

The Millennium BCP bir trol teknesi's ekonomisi ...

BCP bir trol teknesi haline gelmiştir.
Borsa üzerindeki amortisman şirketlerin onlarca ve bankaların kredi Millenium yatırım spini yatırımcılar rehine var. Joe Berardo Manuel Fino, Teixeira Duarte, Filipe De Alt, Joao Pereira Coutinho, João kiracı ve diğer önemli yatırımcılar ipotekli edildi. Çoğu zaten borç ödeme sıkıntıları ile buhar elde onların borçları yeniden var. Ama bu bir yardım, bir çözüm değildir.
BCP kendisini bir ikilem kalır. Muhtemelen sermaye artırmak gerekir ancak hissedarların eksikliği çok var. Para, şu anda da belki aşağıda 50 kuruş (!), Az yarısı artış geçen yıla göre hisse satmaya kalktı sermaye yenilik istekleri genellikle yaklaşık% 30 indirimli için piyasada mevcut. Ayrıca pay etmek için bir yol olan banka değeri imha bir parçası ödemek zorunda. Ama kendi hissesini bir seyreltme olacaktır.
Bu nedenle yeni bir ortaklık için gerekli olan tüm sermayenin bu BCP tercih edebilir ya da ihtiyacı için speculated olduğunu. BBVA? Kutu? Veya devlet: yedek dört milyar avro sermaye iyileştirmeler için Hükümeti tarafından sağlanan kullanımı.
BCP, in fact, zaten kutusunun elinde olabilir. Bu CGD olan olan istihdam ettiğiniz jartiyer, kredi veren bir eylem uygulamak yeterli. Bu, ancak, daha kutusunun en oranları zarar ve malparado kabul ediyorum. Kutu bu yüzmekte olan BPN dayanmak didn't want to yapmak zorunda.
Bu trajedi bu BCP, kendi Desm hissedar, bu daha da hisse senedi değer batması mali kriz mi oldu. Bu eylem bir hissedarı ve portföy bir virüs ve Teixeira Duarte söz gibi oldu ne tehlikede olduğu için bir örnek: Portekizce gibi büyük şirketlerin mülkiyet gibi.
Şirketler ve bankalar da eksik sermaye gerekir. Bu güç yapıları değişiklik anlamına gelir. Şüphesiz: Portekiz 1000 yılında büyük şirketlerin yıllık liste çok değişecektir. A list of 10 büyük de. (J. Ekonomi, Pedro Guerreiro)

Sem comentários:

Enviar um comentário