quarta-feira, 29 de abril de 2009

BCP já apresentou defesa junto da CMVM (acusando a própria instituição de ter prestado falsa informação)


Millennium Bank BCP zaten CMVM, hangi kurumun suçluyor, diğer hususların yanı sıra, kendi savunma sundu yanlış bilgi verilmiştir ve denizaşırı kendi hissesini satın almak için BCP makamlara bildirmeden kullandık.

Olan Office Sözcülük João Soares da Silva sayılı tavsiye edilirken banka, bu araçlar son doksanlar, BCP ve sönmüş BPA, ve oluşturulan sonra diğer araçlar üç sahip olduğu el içine geçmiş tutar müşterilerinin - Ilídio Monteiro, Gomes Bernardino ve Frederico Moreira Rato. 2001 ve 2002 yılında bu şirketlerin hisselerinin BCP ticaret, denetçiler olan bankanın sermaye üzerinde bir etkisi oldu ve gerçek değeri değişti bilgi olmadan görünür. BCP suçlamaları bu araçlar aile Paupério, kurumun eski bir parçası Angola emlak bağlantı verilen el içine geçmiş söyleyerek cevap veriyoruz. Avukatlar ayrıca, mülkiyeti çeşitli değişiklikler mafsallı henüz emin olun. Ama CMVM savcı gerçeklerin bu şüpheli de yapılandırabilirsiniz pazar karşı suçlar ve pratik olarak düşündüğü bir dizi gönderdi, bir sorumluluk ya banka veya önceki yönetim Jardim Goncalves liderliğindeki yönetici.

Yorumunuz:
Anlayın bile Millennium BCP gerçekten bir banka olduğunu CEZA:
Bu Millennium BCP de oluyor her şey değildir, ama çok iyi anlıyor bu girişimi aşağıdaki işaretler için önceki yönetim gizlemek;
- (Ne BPN olarak yapılmaktadır örneği / SLN için) farklı olarak, aynı zamanda ne çok çirkin olan eski yönetmenlerin mal varlıklarına karşı herhangi bir işlem mahkeme tedbir tetiklenmez musun yasal savunma ödeyerek is - ödenen büyük milyon Francisco Lacerda Antonio Rodrigues-Henriques Castro ve yaptığımız hiçbir zaman için, ne olduğunu ödemek olduğunu, (en azından) İkisi çünkü tüm alacaklı sonra soruşturma ve TERMINUS beklemek gerekir Banka .. olduğunu .
- Son olarak ve daha yüksek Müdürlüğü üyeleri için dikkat çekicidir, sanık yapılır sadece askıya (olarak yapmalıdır), eğer BCP Bankası resmi bir küçük ve yasadışı commits ve milyonda Banka zarar gelmez Euro hemen Bankası (hissedarların) en iyi şekilde disiplin işlemi en son durak kadar askıya alınır euro da yasal savunma için maliyeti larguíssimos binlerce kapak olduğunu ...
BCP Portekiz bankacılık sistemi o yapıyor örnek al! Bu BDP de suçlu sahip olduğunu söylemek mantıklı olun ...
Zorla almak ve kurbanların (müşteri) susturulması ve çaresiz bir hesaplarından satış alabilir, Banka Portekiz sonrasında, kötü bir borç (CRC) olarak müşteri tarafından.
Yani bu şekilde BCP ile suç, müşteri BDP onun tüm hayatı için borç veya BDP öndeğerlerini ödeme kayıtlı ...
Ve onun adına herhangi bir bankacılık hareketi yapmak asla! Bu sorumlu ve dokunulmaz kalır hala kurbanların zevk ...

Sem comentários:

Enviar um comentário