quarta-feira, 29 de abril de 2009

Comissão de trabalhadores pede acção contra administradores que lesaram o BCP

Millenium BCP banka yöneticilerin İşçi suçlulara karşı bankanın işlem sormak

Komite İşçi BCP of ile banka Carlos Santos Ferreira başkanlığındaki yönetim yürütme kurulu, yetkililer ve hareket ile olan banka doğrular yaralandı karşı işbirliği. "
Bu konumda bir bildiri bu vücut banka çalışanları temsil eden yayınladı olarak desteklenen bu hafta yayınlanan ve iş erişim vardı.
Komite İşçi BCP, her zaman bu konuda bir saklıdır duruş için tercih etti of, şimdi haberlerde kamu karşı raporları-şikayet eski planlama müdürleri ve Banka karşı eğe yaklaşık konuşmak için sessizlik bozuldu.
Bu Bankası Portekiz ve Portekizce Ticaret Bankası, dört eski müdürleri ve ofis olarak kurumun iki direktörleri hala bir usulsüzlük önceki yönetimler tarafından bir soruşturma aşağıdaki üç eski cumhurbaşkanı suçladı olduğunu hatırlattı.
Ayrıca, BCP Yetkiliyle tarafından suçlanıyor.
Jorge Jardim Gonçalves, Filipe Pinhal ve Paulo Teixeira Pinto kurumun ilgili eski liderleri vardır. Christopher de Beck Antonio Rodrigues, ve Antonio Dias Alípio Castro Henriques eski yöneticileri suçlanıyor.
Hala Bankası of Portugal (BDP) iki üst düzey BCP of listesinde misiniz görevde kalacak: Luis Gomes, yönetim kurulu ve genel denetim başkanı ve daire başkanı ve Filipe Abecassis, bankanın şirket merkezinde olan fonksiyonlar.
Işçilerin Komite değil, olup bu konuda son bir pozisyon için, "çünkü henüz ve bu nedenle son haline gelmiştir didn't durumunda nihai karar vermiş değil."
Ama bekleyin yetkilileri ile Yönetim Kurulu Yönetim "sadece işbirliği, diyor ama olan" bir bildiri okuyacak Banka doğrular yaralandı ve eylemleri bile karşı.
"Komite İşçileri, çalışanları ve profesyonellik vurgulayarak kurumun tam güven ifade.
Bu nedenle, her şeyi korumak olacak ve bankanın iyi adı savunmak, işçi hakları ve herhangi bir şekilde iddia edilen eylemleri infraccionais sonuçları bu tamamen ilgisiz olduğunu tabi olabilir işleri ve istikrar, bu sorumlu ekledi çalışanlar.

Yorumunuz:
Bu Bankası birçok çırak Sihirbazlar olmalı!
Tam olarak ne Millennium BCP de oluyor, anlıyorum ama çok iyi anlıyor bu girişimi aşağıdaki işaretler için önceki yönetim gizlemek için!
-, Aynı zamanda ne çok çirkin olan eski yöneticileri (ne BPN olarak yapılmaktadır örneği / SLN için aksine) mal varlıklarına karşı herhangi bir işlem mahkeme tedbir tetiklenmez musun yasal savunma ödemeli olmasıdır.
Francisco Lacerda Antonio Rodrigues-Henriques Castro ve yaptım asla için avro - Ücretli milyonlarca, ne olduğunu ödemek olduğunu, (en azından) İkisi çünkü tüm kredi sonra olacak soruşturma ve TERMINUS beklemek gerekir BANKA ...
- Son olarak ve daha yüksek Müdürlüğü üyeleri için dikkat çekicidir, sanık yapılır sadece askıya (olarak yapmalıdır), eğer Bankası çalışan küçük ve yasadışı commits ve EUR milyon olarak Banka zarar gelmez hemen Bankası (hissedarların) en iyi şekilde disiplin işlemi en son durak kadar askıya alınır ve yasal savunma giderleri (...) için euro ve larguíssimos binlerce kapak için (...)

Sem comentários:

Enviar um comentário