quarta-feira, 29 de abril de 2009

A grande história do BCP ( Banco Criminoso)

THE GREAT MILLENNIUM BCP BANKASI (SUÇLAR) TARİHİ

Ülkeler için kapitalizm, rekabet yasalarına ve bankacılık iş ciddiyeti ciddiye BCP ve inanılmaz tarihi tutuklama ve her tür kamu skandala yol açmıştı alınır.
Portekiz 'de bulunan herşeyi sorumluluğu olmadan sona erecek ve sorumlulukları ile birlikte, bu "örnek çalışma" en önemli anları unutmayın bu utanç eksikliği en az ceza geçemiyor.
1. Nisan 25, Portekiz bankacılık iş kadar basit kuralları takip:
Her büyük aile, yakından rejimine bağlı, onun banka vardı.
Bankalar sahibi olarak tek bir sahibi ya da bir aile vardı ve tüm iş grubunun korunur. Nisan 25 özeti ve tüm bankaların kamulaştırma, halk için "bankacılık hizmeti" bir dönem 'devrimci' girdiğiniz insanların gözünde yansıtılır, bazı yoldaşlar kötü ve giymiş kötü olduğu sayaçları tanıştım tedavi ile birlikte olarak eğer büyük bir iyilik yapıyorum edildi.
Jardim Gonçalves bu BCP kurulması ile birlikte, ve sonraki olarak müşteri ve profesyonel tarafından mektupta .. alınan davran Yeni Network, insanların başladı devrim Ama daha: bir banka sahip bir MBO, pratikte, bir sermaye gücünü anlatan bir fikir dayalı üzerinden.
BCP kurucu hissedarı bir araya geldi, ama aslında sistem yöneticileri söylendi - eden sermaye yoktu, ama vardı-how.
Tüm kurucularından görev akla saygı didn't düşünce sözleşmesi "mühendis" tarafından sunulan - Americo Amorim, büyük kar ile terk etmeye çalıştım, bu nedenle yönetici hariç kabul ile doğru (ve para).
2. Bu resmi ile gerçekten profesyonellik ve yetkinliği olarak, BCP, büyümenin olduğu Portekizce büyük özel bankası olma büyüyor, bir kamu bankası hemen arkasında layık, bu Caixa Geral DE Depósitos.
Ve büyüdüm, her zaman, bir sermaye artışı gerekli.
Ve her bir sermaye artışı bu bankanın yönetimine müdahale geçmek verebilecek kadar boyut tek hissedarı kazancı önlemek için gerekli olduğunu.
Bu amaçla, BCP küçük şeyler tavsiye eden yönetime tasarruflarını emanet vardı küçük mevduat için yapıyorum, BCP bir soru, onları satın danışmanlık açık olarak başlamış, sermaye gelişmeler ve bankanın işlemleri, onları terk Kazanılan bursun kaybı sonra terk edilmiş;
Büyük mevduat ve yönetici arkadaşlar için, bunları devre dışı olarak milyonlarca iddia-kıyı "ihtiyaç durumda onları karşılamak için banka hisselerinin satın almak için izin verin, yatırım kaybı.
Böylece kopyalama, banka, Ancak mevduat ve para ile köpek saç ile büyüme finanse - ve Devlet için kar bir servet kaldırılmaz vergi için ilan etti. Yıl yıl sonra da kendisi astronomik kar, BCP ilan hangi vergi banka ve janitors daha IRS yüzdesi daha az para ödeyerek. Ve bu arada, bu kendi küçük veya orta tasarruf verdiği sistematik veya durgun bile azalmıştır ve her altı ayda, bir mühendis bir mektubu alınan bu piyasalar çok kötü olduğunu anlatmak için onları gördüm.
3. Daha sonra, eski Marksist kehanet ardından BCP da daha fazla büyümek ve BIS yutmak istiyorum. Olabilir değil, sürecin ancak, the mühendisi kasap o seçmiş olduğu ardılı, bu utangaç "yenileme" sadece bir saçmalık duyurdu gösteriliyor.
Bu yeni bir olağanüstü bir şey oldu ve söylemek mümkün değildir: bu BCP ve BPI haç vardı-shareholdings, nokta günümüzde BIS, tek ve en büyük hissedarı, bu süreç içinde olmuştur BCP 8% tutar için yeni yönetim seçimi ... bir rakip! Gibi dünyanın en doğal bir şey ise, BIS cumhurbaşkanı kim opar ve istedim pazarda her geçen gün rekabet gerekiyordu olan banka, yeni yönetim katılmak gerektiğini açıklamak için bir basın toplantısı verir ...
4. , Bu çarpıcı sahne komutanı Berardo girmek Ancak iç savaş Kurdum, kimin daha zengin ve ülke üretimi daha az biriken sadece adam (1 Bakanı (bir Sócretina), which the State of koleksiyonu saklamak için bir müze var tarafından korunmaktadır Özel sanat. Fakat, ifşa sırları ve ev gizli inconfessáveis bir hak vardı Berardo dağınık köz söylenebilir gerçeği.
Ve bu nedenle bu mühendis ve oğlu iş milyonlarca tarafından merdiven bir dizi için finanse edildi ve milyonlarca affetti zaman iş altında su ile bağlı olduğunu biliyoruz.
Ve de mühendislik ve idare eden bir düzen içinde verdik arkadaşları ", bu da kötü borç maliyeti affetti ve kişisel iyilik bir hareket tarafından unuttun mu gördüm kıyı oldu.
5. Ve bu sadece burada Bankası Portekiz ve giderir ve sessiz uyku, sonra beklenmedik biçimde valisi yeter: Biz banka çalıştırmak için devam couldn't, bir şeyin cezası altında gerçekleşiyor daha ciddi söylemek ve uyku en altından oldu -- iflas kendisi gibi, zaman gibi.
6. Bunlar, daha sonra, seçim için aşağıdaki kişi: Komutanı Berardo, BCP katılımı ile bir kamu şirketinin başkanı ve kendisi hükümetin eski bakanı ve güven Sokrates, daha fazla personel PSD, bu, birisi bir araya Stanley Ho Doktor adına "honoris neden on" - Bunu çok sosyalist ve tersi. Ve bütün bir congeminam arasında
"" BCP idaresi üzerine, Dr "Sözleşme" ile ele geçirmek. Fernando Ulrich ve BIS ..
Ve bu, ani Dr uyandıran yanı sıra gelmişti edici resmi bakıyor. Vítor Constâncio, tüm BCP PS teslim söyledim bulundu.
Değil, kendi iyi niyeti şüphe bile bu ikinci başkanlığını Bay teslim olduğunu kabul etti Armando Vara (ayrıca ABD 'dr.') - Büyük siyasi güç ve bankacılık, tüm ülke bilir ve saygı duyar.
7. Peki olarak bu kadar bağımsız olduğunu olmayan bir silah-partizan siyasi parti - ve yakında Hükümeti sallamak hükümetler, ak mi bir banka. Yani bir banka olan çok hangi Freemasonry denilen önlük ve meraklı mezhep ve küre, "Opus Dei," iyi aile olarak olarak sadece Hıristiyan oldu.
8. Ve komplo olan muhalefet lideri olduğu tüm ihtişamı in indirdi?
Partisinin karşılığında Asks, bu Caixa Geral DE Depósitos, kamu bankası.
Aramalar ve alacaksınız, çünkü 'rejiminin sorunları bu mecliste bile hükümeti mutlak çoğunluğa sahip soruya cesaret didn't vardır. Portekiz Akıllı hükümeti, bu bütün pasta ısırmaz biliyorum. Bu skandalların cezası altında kamu meydanında rulo başlamak, bu Orta Blok en büyük ailede işsiz hiçbir uzun küçük bir ordu olabilir.

Eğer birisi bu hikaye bana anlattı vardı, ben .. inanılan olursa
Ama biz, görmek duymak ve okuyun. Bu gibi oldu.

Sem comentários:

Enviar um comentário