quarta-feira, 29 de abril de 2009

O envolvimento dos administradores do BCP - Acusação do Banco de Portugal ao BCP

Banka Millennium BCP ve Yöneticiler ve katılımı - Ücretli Banka Portekiz of BCP için

Denizaşırı krediler için 1999 ve 2004, bu üç şirket hissedarları gittik yıl arasında 590 milyon avro hibe mıydı.
Pedro Monteiro Lübnan, bu davada suçlanan değil de dahil olmak üzere beş yönetmenler, denizaşırı bu Bankası Portekiz of savcılık parçası: Antonio Rodrigues, Antonio Castro Henriques, Christopher de Beck ve Filipe Pinhal olan yedi için iddiaları ve yenileme imzaladı Bazı beri kredi her zaman herhangi bir yönetmen ikinci bir imza gerekmez, diğerleri 'alternatif vardı Uluslararası Müdürlüğü bir portföyleri var. Gün Alípio bu liste değil, sadece daha sonra denizaşırı gider Ferreira, hangi nihayet 2007 yılında sönmüş konuştu. Ayrıca BCP Grubu yirmi yönetmenlerin imzalarını (Cayman ve şube dahil) bu önerilen kredi. Pedro Monteiro Lübnan bu sürecin bir de kendi imzaları 2003 öncesine kadar kendi katılımı reçete sahip olduğunu ile açıklanabilir sadece tanık oldu.
Yöneticiler bu imza kredi hedef de bu denizaşırı hayır 'malik' olduğunu biliyordum demek açıklanmıştır (ve bu nedenle bir BCP) sadece endişe edilen ilişki kredi / garanti eder.
Söz konusu bu tamamlayıcı olarak sadece hisse vardı hisse satın almak kredileri. Kredi toplam tutarı Cayman için 525 milyon olduğunu hesaba katarak bu 590 milyon dolar olan kredi limitini için çeşitli değişiklikler alarak 17 şirket yetkili. Bu işlemler portfoyündeki keskin amortisman bir sonucu olarak bu eylemi 2001 olacaktır mülkiyet ağır kaybına neden oldu. Aralık 2003 ile kredi 489 milyon avroya ulaştı, while payları bu kredileri kapsayan 100,5 milyon aşamaz vermedi. Bu yıl "At the end of BCP gizlemek için, (Frederico Moreira Rato ve Ilídio Bernardino Gomes Monteiro) bireylerin kullanmaya çalıştı ve hukuk için bir kayıp instrumentalised." Denizaşırı sonuçta Binanın Atlantik tarafından 2004 yılında yapılan bir kayıp.
2005 yılında, Paulo Teixeira Pinto, bu kez Cumhurbaşkanı BCP ve ulaştığında denizaşırı gider Ferreira bu kayıp biriktirmeleri vardır. Şirketler Sevendal, Hendry, Sherwell ve Somerset, bu BDP olarak BCP olup 2001 2006 kadar olduğu kayıp sayılır olmalıydı. 25,3 milyon, 2003 yılında 2001 yılında 79,8 milyon kayıp, 2005 yılında 25,2 milyon kar, 2006 yılında 3,12 milyon kayıp, ne zaman kendi yok bir portföy ile Alípio Gün vardır önerilmiş Kurumsal Müdürlüğü IV Güney, Ocak 2006 yılında aldı. 30 Kasım 2006 BCP Açık ve Intrum Justitia Borç Finansmanı için Hendry karşı iddiaların transfer resmi de 28 Aralık tarihinde iptal edildi. 28 Şubat tarihinde iddiaları Somerset için Intrum Justitia ve 31 Temmuz 2007 BCP üzerindeki Sherwell Branimir (emlak) üzerindeki kredisi satılan transfer edilmiştir.

.. Not
Ayrıca söz konusu iddia edilen usulsüzlükler kapatmak için bankanın hisse alma finansmanı ile ilgili kıyısı vardır. "
Bir yıl boyunca sürüncemedeydi Bu süreç, böylece kınadı olası listesine dört isimleri ortadan kaldırarak olumlu bir ilk adım olan bu BCP denir. Zor bir dönem ile başka bir faz başlayarak dokuz tarafından rapor - yedi subay ve iki eski yönetmenlerin banka genel - ve sonraki analiz ve masraflarınızın indirimi Banka Portekiz ile. Yerde yasal süreler ile, kurum tarafından yaptırım ayarı ve biraz zaman sonra judicially itiraz olabilir. Bir durum olduğu, avukatlar ve geciktirmek taktik, bilgi ve bir çok tanık envanter talepleri ile birlikte birkaç yıl için artık bir son karar ateş edebilirsiniz.
Geçmişte bu gibi durumlarda küçük kurumlarında Tasarruf ve Tasarruf Faialense Azorlar gibi yaşıyordu. En büyük farkı bu kurum ve sonunda yok BCP en önemli Portekizce bankalarının ve yürümeye devam ediyor, çünkü söyleniyor onun yönetim, kötü amaçlar tarafından dünyanın en ağzı olan, Cumartesi günü bir açıklama olarak Banka, "iyi bir ismi ve ünü etkileyebilir ayırmaları hazırlamıştır."
Bu arasındaki dokuz Banka Portekiz tarafından rapor bilinir, bu sorumluluk bu ceza farklı türde yol açacaktır farklı derece vardır. Bu banka haberdar oldu Banka, Portekiz veya CMVM tarafından her iki tarafından ve sermaye piyasası ve düzenleyici bilinir eder, kısa, insanlar pazarda iddia edilen usulsüzlükler yer. Bu savcılar tarafından soruşturma olan süreçleri söz değil. Bu nedenle bu adalet ve hızlı bir suçlu suçlu ve banka, yasal ve düzenleyici yapıların ve ülke. (Francisco Ferreira da Silva, DE) için iyi, öyle

Açıklama:
VG
Karmaşık ve çelişkili kodları ile ve avukatları iyi bir takım var, her şey yerine. Ayrıca "siyasi" doğru giderek bankacılar lehine Dolandırıcılar ise

Gerçekçi
Eğer bu makaleyi anladım tek amacı: Bu BDP tarafından takip edilmedi yönetmenlerin adları belirtmek gerekiyor. Şimdi top! PS. Bu yorum I görmek istiyorum.

Tribunus
Adam niyet adalet daha hızlı dolu! adalet bakanı ile olacak değil her yerde ve 4 yıl ........... kötü tersine

Joe Cardoso
"Adalet hızlı, en azından teoride de böylece pratik görünüyor olacak neredeyse kesin çok az üzerinde. Faydası şüphe kadar? "Eğer kim çaldı birçok milyonlarca adalet almanıza gerek Avcılık, güçlü, ve önemli kalın kapalıdır. Bu durumda izlemek için popüler komiteler "oluşturmak için acilse!

fsantos (osanto@hotmail.com)
Bu çocuklar, zaten ne bağlı değil mi nasıl BPN? bu aynı suç için bu ülkede çeşitli yasalar ama çok shamelessly bana kötü görünüyor olduğunu biliyorum.

Xabregas
Biz .... göreceğiz evin lavabo durum için örnek .... olmalıdır Santinho tüm ilgili.

Vücut bulma
Çok keşfetmek için önemli ve güncel sorunun mantıklı ... Bu banka nedenle, burada büyük sorunlar geçirmek için yaklaşık 100 bin aile vardır ... Bu 100 bin Portekizce ailelerin yarısından fazlası, şimdi açlık ve sefalet gelen bu BCP bir hatam çeker. Ayrıca, içinde 2000/2001 BCP "ve hisse senedinin hileli satış BCP atlatılabilirdi kim şimdi BDP üzerinde adıyla hamle yapamaz tescilli eylemlerin iddiaların ele olan" ev borcunun the koparmak devam Kredi veya konut ve diğer krediler ve reformlar açısından ... Iddiaları ele Bu "borç" ise BDP için hesap vardır ... Çünkü BCP 2000/2001 böyle azılı milyon hisse iddiaları ile ilgilidir Bunlar ödenir asla ve borçları vardır. Ayrıca, bu suçların ve diğer kanıtlar sonra Komite, Menkul Kıymetler Piyasası (CMVM) üzerinde zaten 100 yaptırımlar olmak üzere toplam 3 milyon dolar para cezası BCP geçirildi. Ancak, düzenleme kararı aldı 2,5 milyon para cezası of uygulanması kısmen askıya alınması halinde banka müşterilerinin 2000 ve 2001 yılında hissedarlar kampanyalar zarar telafi. " Bu zulümlerin sorumlu ağır ceza olmalıdır. Araştırın ana eski subay suçlu partiler ve müzakerelerin, örneğin: Dr. John Lawrence, Dr Paul Roriz, Dr Rui Lopes, Dr Spartlei, Dr Antonio Maria Lencastre Dr Olga Cardoso, Jorge Silva ve diğerleri . Bence hala çok gizli bir suç .(...)

ACR
Herhangi bir portekizce var mı kim bu yönetici cezalandýrýlmaz inanmaktadır? Bizim yasa avukatları tarafından yapılmış olan "döner", recorrrer bir kez daha ... kadar hakim bir askıya cezası uygulanır. Herhangi bir Portekizce zaten internalized nasıl zengin adalet. Zavallı, mahkumlar mahkum não.São!

Viriato
Neden Amerika'da bulunan piramit Nasdaq ve (eski başkan), the net sahtekarlık kez tutuklandı ve 10 milyonluk bir depozito ödemek için bırakmak zorunda kaldı? Neden hiç yoktur kimse burada zengin az ve tahvilleri her zaman anekdot niteliğinde olduğunu mu?

Silvares - M ª Grande
Konuklarımız BPSMayor için ABM sevk edildi konut (inşaat) için 97.Quando kredi beri vardı. Tamam. Ne zaman BPSMayor MillenniumBCP ve evrenin gider, biz de kredi aktarmak zorunda oldu. 2000/2001 yılında "" 17.500 avro için 1500 hisse satın almaya, satın alma, sermaye artışları ve kredi daha iyi koşullar lideri davet edildi. Bir saçmalık ve ne zaman 3.54 € vendemo onları edildi. Şimdi ve şikayet sunulan var şartlar gerekli toplantı değil söylendi fark için telafi için. Utanç zaman "paramparça çekildi" her müdürleri ve baş Mor ve milyon son yıllarda özür dileriz. Ben CMVM Banka, Portekiz, PGR için Sorun bakın, ancak onları bazı yağ çekme oluşturmak için herhangi bir sokakta bu wiseguys, mutlu bir buldular. Alípio kadar Porto, iyi çocuk ve tohum, size normal konumda omurga devam edemiyor. Bu, tüm BPN aynı bulunuyor. Biz adalet için arama ve Fafe etmektir. Vigarizados için selamlar! Kimin çaldığını ve swindlers ödemek için.

Masum
Ne ciddi bu swindlers kişi tarafından kötüye sonra bu kişiler hakim olacak adalet olacak inanıyorum. Zavallı sadece inanmak için saf olduğu. Sizi temin ederim ki, balonu Fatima için yürüyerek gidiyor inanıyorum Hadi iyi kolesterol ise swindlers da sermaye israf edecek Karayipler suları calientes. Ve eğer onları küçük ağız için "söylüyorlar ruhu yoksul" piç olduğunu duyuyorum!

Lopes
ADALET !!!!!! WHERE THERE IS NO ADALET IT IS ?????????
Ludgero aziz
Bizi anlayın. Arama suçlu, yasal savunma, iyi kullanmak için yasal süreler sürecini sürükleyin. Filmin sonu zaten uzun: suçlu ve masum bir ceza için özür dilemek istiyorum.
Hoşgeldiniz avukat bir dünya için ...

Yetki
Anlayın bile Millennium BCP gerçekten bir banka olduğunu CEZA:
Bu Millennium BCP de oluyor her şey değildir, ama çok iyi anlıyor bu girişimi aşağıdaki işaretler için önceki yönetim gizlemek;
- (Ne BPN olarak yapılmaktadır örneği / SLN için) farklı olarak, aynı zamanda ne çok çirkin olan eski yönetmenlerin mal varlıklarına karşı herhangi bir işlem mahkeme tedbir tetiklenmez musun yasal savunma ödeyerek is - ödenen büyük milyon Francisco Lacerda Antonio Rodrigues-Henriques Castro ve yaptığımız hiçbir zaman için, ne olduğunu ödemek olduğunu, (en azından) İkisi çünkü tüm alacaklı sonra soruşturma ve TERMINUS beklemek gerekir Banka .. olduğunu .
- Son olarak ve daha yüksek Müdürlüğü üyeleri için dikkat çekicidir, sanık yapılır sadece askıya (olarak yapmalıdır), eğer BCP Bankası resmi bir küçük ve yasadışı commits ve milyonda Banka zarar gelmez Euro hemen Bankası (hissedarların) en iyi şekilde disiplin işlemi en son durak kadar askıya alınır euro da yasal savunma için maliyeti larguíssimos binlerce kapak olduğunu ...
BCP Portekiz bankacılık sistemi o yapıyor örnek al! Bu BDP de suçlu sahip olduğunu söylemek mantıklı olun ...
Zorla almak ve kurbanların (müşteri) susturulması ve çaresiz bir hesaplarından satış alabilir, Banka Portekiz sonrasında, kötü bir borç (CRC) olarak müşteri tarafından.
Yani bu şekilde BCP ile suç, müşteri BDP onun tüm hayatı için borç veya BDP öndeğerlerini ödeme kayıtlı ...
Ve onun adına herhangi bir bankacılık hareketi yapmak asla! Bu sorumlu ve dokunulmaz kalır hala kurbanların zevk ...

Sem comentários:

Enviar um comentário