quarta-feira, 29 de abril de 2009

Privilégios dos bancos em Portugal merecem «discussão»

Bankaların Ayrıcalıklar konuşmalıyım

The Bar (OA) 'ın Bastonário bugün bu BCP, BPN ve bpp bir konu' genel tartışma 'Portekizce toplum olarak' bankaların yetkileri ve gereken siyasi güç durum ile karşı karşıya gerektiğini savundu . Çünkü devlet onu kaydedip Açıkçası, bir banka iflas girmek için, Anthony Marino Pinto, röportajda agencia Lusa, yani, on the other hand, biz ne Portekiz mali kurumların yeraltı de oluyor bakın dikkat çekti 'olarak kullanılan, ne amaçla hizmet var. bastonário, görevi bir yıl tamamlanması, bir off-kıyı' bankacılık gizlilik "bir çok durumda, araçları olarak hizmet ve 'tanrı, taahhüt criticized suçları "ve bu bankalar etrafındaki durum ve siyasi güç açıklama sağlamak yansıtacak şekilde ülkenin dikkate almalıdır.
"Onlar orada düşünülemez birkaç ay olduğunu keşfetmek için çürük bulunmaktadır. Ne de kriz ve etkisidir. Bu sistemin mantığı olabilir. Bu, finans sisteminin sadece yasallık ve yan son ayağı olan "çalışıyor görünüyor
Marino Pinto, mali, "Dünyanın acentaları göre genellikle açık suç ortaklığı ile 'çıkar çevreleri, ortak ve bu da ihtiyaçları olan bir elit vardır incelendiğinde" olması ve ele alındı.
Eğer zengin ve başka bir fakir için, bu bastonário bu "yüzde 97 düşük olduğunu görmek için zincirler Ziyaret savundu için adalet olduğunu Portekiz istedi.
"Bir kadın bir süpermarkette toz başarısız tutuklanarak çalıştı. Çelik veya bankadan euro milyonlarca aktarma eğer bir suç olduğunu görmek, "Marino Pinto söyledi.


Yorumunuz:
Anlayın bile Millennium BCP gerçekten bir banka olduğunu CEZA:
Bu Millennium BCP de oluyor her şey değildir, ama çok iyi anlıyor bu girişimi aşağıdaki işaretler için önceki yönetim gizlemek;
- (Ne BPN olarak yapılmaktadır örneği / SLN için) farklı olarak, aynı zamanda ne çok çirkin olan eski yönetmenlerin mal varlıklarına karşı herhangi bir işlem mahkeme tedbir tetiklenmez musun yasal savunma ödeyerek is - ödenen büyük milyon Francisco Lacerda Antonio Rodrigues-Henriques Castro ve yaptığımız hiçbir zaman için, ne olduğunu ödemek olduğunu, (en azından) İkisi çünkü tüm alacaklı sonra soruşturma ve TERMINUS beklemek gerekir Banka .. olduğunu .
- Son olarak ve daha yüksek Müdürlüğü üyeleri için dikkat çekicidir, sanık yapılır sadece askıya (olarak yapmalıdır), eğer BCP Bankası resmi bir küçük ve yasadışı commits ve milyonda Banka zarar gelmez Euro hemen Bankası (hissedarların) en iyi şekilde disiplin işlemi en son durak kadar askıya alınır euro da yasal savunma için maliyeti larguíssimos binlerce kapak olduğunu ...

Sem comentários:

Enviar um comentário